KUNBUS - industrijska komunikacija i automatizacija


KUNBUS je nemačka firma koja je specijalizovana u industrijskoj komunikaciji, industrijskoj automatizaciji i industriji 4.0. KUNBUS GmbH osnovana je 2008. godine s ciljem pružanja inovativnih i ekonomičnih proizvoda stalnom rastućem tržištu industrijskih mreža (Fieldbus, industrijski Ethernet). KUNBUS-ovo prirodno stanište je okruženje industrijske komunikacije u tehnologiji automatizacije, procesa, proizvodnje i pogona. KUNBUS nudi razvojne usluge, standardizovane Fieldbus (npr. Profibus, CANopen, DeviceNet) i industrijske Ethernet (Profinet, Ethernet / IP, SERCOS, EtherCAT) proizvode, proizvodnju i logistiku, i to sve iz jednog izvora. KUNBUS je firma koja je u porodičnom vlašništvu i ona kao takva traži dugoročni uspeh. Svi KUNBUS-ovi zaposleni bave se pravovremenom isporukom visokovrednih proizvoda i usluga vrhunskog kvaliteta za svoje klijente. KUNBUS sebe vidi kao odgovornog partnera svojih kupaca.

 

 

Revolution Pi - Open Source IPC zasnovan na Raspberry PIKao najzanimljiviji proizvod u svojoj gami proizvoda, KUNBUS posebno izdvaja
Revolution Pi
.
To je otvoren, modularan i jeftin industrijski PC baziran na poznatom Raspberry Pi.
Smešten u elegantnom i tankom kućištu, Revolution Pi pruža mogućnost ugradnje na DIN-šinu, pri čemu se osnovni modul (raspoloživ u tri različite varijante) može jednostavno proširiti raznim ulazno-izlaznim modulima. 24V moduli se preko priključaka mogu jednostavno konfigurisati putem grafičkog alata za konfiguraciju.    


Više o porodici Revolution PI

Za više informacija o KUNBUS proizvodima, predlažemo posetu  našem sajtu!